Eda Ece'den Yasak Elma paylaşımı: Biz bile şok olduk!

FOX TV'nin bol entrikalı dizisi Yasak Elma'da Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, dizinin yayınlanacak yeni bölümüyle ilgili iddialı bir paylaşımda bulundu.

Son Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanıp Yasak Elma dizisinin setine bir süre ara veren Eda Ece, sevilen projeye geri döndü. 

Sosyal medya hesabından sık sık diziyle ilgili paylaşımlarda bulunan Ece, geçtiğimiz haftalarda dizinin önemli bir sahnesini de yanlışlıkla ifşa etmişti. Güzel oyuncunun elindeki senaryoyla fark etmeden yaptığı bir paylaşımı gören takipçileri aynaya yansıyan senaryodaki yazıyı okuyarak, dizideki sahneyle ilgili ipucunu ortaya çıkarmıştı. 

Güzel oyuncu bu kez Yasak Elma dizisinin 103. yeni bölümüyle ilgili iddialı bir paylaşımda bulundu. Eda Ece, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, dizide beklenmeyen gelişmeler yaşanacağını belirtti.

İzleyiciye yeni bölümü kaçırmaması önerisinde bulunan Eda Ece, "100 bölümdür oynadığımız dizide biz bile şok olduk. Kaçmaz!" ifadelerini kullandı.

Yasak Elma 103. yeni bölüm 22 Mart pazartesi akşamı saat 20.00'de FOX TV'de yayınlanacak.

YASAK ELMA 103. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yasak Elma dizisinin 103. bölümünde zaman atlaması yaşanacağı ve Yıldız’ın çıkan yangından kurtulacağı ama 5 yıl komada kalacağı öğrenilmişti. Ayrıca uyandığında Cansu’nun Çağatay ile evlendiği, Halit Can’ın Cansu’ya anne dediği de ortaya çıkmıştı.

Ender’in kiminle evlendiği merak konusu ama tüm serveti eline geçirdiği, Şahika’nın ise beş parasız kaldığı, bambaşka bir şekle dönüştüğü de fragmanlarda yer almıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber