Ebru Şancı aşka geldi! Ünlü futbolcuyu öpücüklere boğdu

Üçüncü kez anne olan eski manken Ebru Şallı, ailesiyle birlikte geçirdiği zamanları sık sık sosyal medya hesabından paylaşıyor. Şancı, son olarak futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Son Güncelleme:

2015 yılında nikah masasına oturan Ebru Şallı ile Alpaslan Öztürk çiftinin üçüncü çocuklarının dünyaya gelmesiyle mutlulukları ikiye katlandı.

Çocuklarıyla birlikte mutlu bir aile tablosu çizen eski manken, eşi Öztürk'le ilgili yaptığı komik paylaşımlarla dikkat çekiyor.

ÜNLÜ ÇİFTTEN ROMANTİK POZ

Şancı son olarak ise romantik paylaşımlara imza attı. Galatasaray'a transfer haberleriyle gündeme gelen eşi Alpaslan Öztürk'ün kucağına oturan ve eşini öpücüklere boğan Ebru Şancı paylaşımına ise "Ağır geldim galiba" notunu düştü.

Eski modelin paylaşımlarına yorum ve beğeni yağdı. Şancı'nın pozlarına "Galatasaray'ın yengesi" yorumları da yapıldı. 

EŞİNE YAPTIĞI YORUMLA GÜLDÜRDÜ

16 yaşında mankenlikle başladığı kariyerine sunuculuk ve moda tasarımcılığı ile devam eden Ebru Şancı, ünlü futbolcunun taytlı, büstiyerli fotoğraf paylaşmasına izin vermediğini söylemişti. Üçüncü kez anne olan eski manken Ebru Şancı, kendisine yardımcı olmak için hastanede kalan futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'ün uyurken çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Şancı, "Şuna bakın, sanırsınız bu doğurmuş... 11'den beri yatıyor. Sen yat, dinlen aşkım. Yoruldun" sözleriyle eşini ti'ye almış ve sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber