Ebru Şallı'ya haciz şoku! Firari eşinin borçları başını derde soktu

Hakkında ‘dolandırıcılık'tan yakalama kararı bulunan Uğur Akkuş'un bir alacaklısı, 73 bin TL'lik borç için Ebru Şallı'nın taşınmazları ve banka hesaplarına haciz koydurdu. Ödeme yapılınca, Şallı'nın blokesi kaldırıldı.

Son Güncelleme:

Ünlü manken Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a birçok dolandırıcılık ve alacak davası açılmıştı ve hakkında yakalama kararı bulunuyor. Şu an yurt dışında bulunan Uğur Akkuş'a ait bir icra takibi eşi Ebru Şallı'ya uzandı.

'12punto' sitesinin haberine göre; Zeynep K. 11 Haziran 2020 tarihinde Uğur Akkuş'un ortağı olduğu AS Perakendecilik Mağazacılık Sat. Tic. AŞ şirketinde çocuklara psikolojik danışmanlık yapmak üzere işe alındı. 2021 yılının Nisan ayında Zeynep K.'nın işine son verildi. Ancak Zeynep K.'ya 73 bin liralık ödemesi yapılmadı. Bunun üzerine Zeynep K. mahkemeye başvurdu. İstanbul 10. İş Mahkemesi Zeynep K.'yı haklı bularak Uğur Akkuş aleyhine karar verdi. Ancak Uğur Akkuş'a ait bütün şirketler borç batağında olduğu için bu para tahsil edilemedi. Bunun üzerine Zeynep K., Akkuş'un eşi Ebru Şallı'nın banka ve taşınmazlarına haciz uyguladı. Bu haciz işleminin ardından Akkuş parayı hemen yatırdı.

Sonraki Haber