Ebru Şallı'nın oğlu Pars Tan kaç yaşında ve neden öldü?

Eski manken Ebru Şallı'nın iş insanı Harun Tan ile olan evliliğinden Pars Tan, 16 Nisan 2020'de hayatını kaybetti. 2 yıl boyunca mücadele ettiği hastalığı nedeniyle vefat eden Pars Tan kaç yaşında ve neden öldü?

Son Güncelleme:

Ebru Şallı'nın 9 yaşındaki oğlu Pars,  2 yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma kanserine yenilerek 2020 Nisan ayında hayata veda etti. 

Ebru Şallı, 2019 yılı mayıs ayında verdiği bir röportajda “Pars’ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz” demişti.

Pars Tan’ın cenazesi Kilyos Mezarlığı’na defnedildi. Koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle cenazeye sadece aile üyeleri katıldı. 9 yaşındaki Pars'ın "Ponçik sen hep benimlesin" yazılı mezar taşı kahretti.

LENFOMA KANSERİ NEDİR?

Lenfoma, lenfositlerde (T hücreleri veya B hücreleri) başlayan kanser türüdür. Bunlar, bağışıklık sisteminin bir parçası olan hastalıklarla mücadele eden beyaz kan hücreleridir. Lenfomada, lenf nodlarında, lenf damarlarında ve vücudun diğer organlarında anormal sayıda lenfosit meydana gelir.

Lenfoma vücudun mikroplarla savaşma ağı olan lenfatik sistemin kanseridir.

Lenfatik sistem lenf nodlarını (lenf bezlerini), dalağı, timus bezini ve kemik iliğini kapsar. Lenfoma tüm bunları ve vücuttaki diğer organları etkileyebilir.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber