Dünyanın konuştuğu milyon dolarlık davada gözler jüride: Amber Heard mü, Johnny Depp mi?

Ünlü aktör Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı itibar davasını kazanabilecek mi? Kararı verecek olan 7 jüri üyesi günlerdir uzlaşmaya varmaya çalışıyor.

Son Güncelleme:

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'e açtığı, 50 milyon dolarlık itibar davasında sona yaklaşıldı. Davanın temelinde Amber Heard'ün 2018 yılında kaleme aldığı makale var. Amber Heard makalede "aile içi istismarı temsil eden bir halk figürü" olarak tanımlanmıştı. Depp iftiraya uğradığını savunuyor. Jüri üyeleri kimin suçlu, kimin suçsuz olduğu konusunda cuma gününden bu yana uzlaşmaya çalışıyor. Karar için 7 jürinin oy birliği şart. Süreç ise bir haftayı bulabilir.

Kaynak: Haber Global TV

Sertap Erener'in yaptırdığı estetikler şaşırttı "Rahmi Koç Küba gecesine eşlik etti" iddiası gündeme bomba gibi düştü! Miami sanılan yer... Emircan İğrek, Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sevenleriyle buluştu İnanoğlu'na veda: "Keşke bir tane daha olabilseydi" Trafikte karşılaştığı Cem Yılmaz'la diyaloğu olay oldu: "Ne iş yapıyorsunuz?" Ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın zor anları: Sandığa girmek istemeyen zarf güldürdü!