Dünya sizin etrafınızda mı dönüyor? Bu testi çözün ve 'narsist' özelliğinizi öğrenin! Sonuç sizi bile şaşırtabilir

Görselde ilk fark edeceğiniz şey, narsistik özelliğinizi ortaya çıkarıyor. Peki, siz ilk olarak ne gördünüz? Kadın mı, köprü mü, nehir mi, tekne mi? Yanıtınızın açıklamasına göz atın. 

Son Güncelleme:

Son yıllarda narsist kişilik özellikleri epey tartışılır oldu. Narsist kişilik bozukluğu sadece bir uzman tarafından teşhis edilse de hepimiz bazı narsistik kişilik özelliklerine sahibiz. Elbette bu durum hastalık anlamına gelmiyor. Peki, kimler narsist kişilik özelliğini merak ediyor? Kişilik testi bu soruya cevap veriyor.

Bu kişilik testi sakladığınız narsist özelliğini söylüyor! Resimde ilk ne gördünüz? Kadın mı, köprü mü, nehir mi, tekne mi? Yanıtınızın açıklamasına göz atın. 

KADIN

İlk baktığınızda kadını gördüyseniz, en narsist kişilik özelliğiniz, fiziksel görünüşe odaklanmanızdır. Tamamen kendini beğenmiş değilsin ve başkalarını her zaman görünüşlerine göre yargılamıyorsun. Bu sadece stresli, köşeye sıkışmış hissettiğinde yaptığın bir şey. Kendi kişisel görünümünüzü çevrenizdeki insanlarınkiyle karşılaştırarak kendinizi geliştirme eğiliminiz var. Derinlerde bir yerde, yüzeydeki şeylerin gerçekten önemli olmadığını bilseniz de kendinizi güvensiz hissettiğinizde hem kendinizi hem de başkalarını değerlendiren birisiniz.

Kaynak: Haber Global TV