Doktor Hanım kuralı yıkıldı! Bir yıldır değişmiyordu

Galerinin tamamı için tıklayınız

Ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanıp OGM Pictures tarafından çekilen Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri ilk sezonlarıyla çok sevildi, hatta reyting listelerine uzun bir süre damga vurdu.  Söz konusu üç dizi, 2’nci sezonlarıyla ise izleyiciyi hayal kırıklığına uğrattı.
 

Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir için bir noktadan ne yapılırsa yapılsın, ilk sezonlarında olduğu gibi seyirciyi sürükleyemedi. Öyle ki, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir 2. sezonlarında reytinglere yenilip ekranlara veda etti.

TRT 1’de 2 sezondur devam eden Masumlar Apartmanı dizisinin de Mayıs ayında final yapacağı konuşuluyor.

Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyıp ve reytinglerde irtifa kaybeden dizilerde, Doktor Hanım karakteri hikayelere eklenerek dizilerin kötü gidişatı engellemeye çalışılıyordu.

2021 yılında ekranlara veda eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisine ve Masumlar Apartmanı’na Doktor Hanım karakteri dahil edilerek reytinglerin toparlanması amaçlandı. 

Ancak Camdaki Kız dizisi tüm ezberleri bozarak, bir yıldır değişmeyen Doktor Hanım kuralını başarılı reyting sonuçları sayesinde yıktı. 2. sezonunda da başarılı bir grafik sergileyen Camdaki Kız dizisi için 'Doktor Hanım' müdahalesine gerek kalmadı. 

Öte yandan yeni sezona da taşınacağı konuşulan Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun en uzun soluklu dizisi olmaya şimdiden aday.

Kaynak: Haber Global TV