Doğu Demirkol'dan makarna itirafı: Hesabını hep Mustafa Sandal ödemiş! Fiyatı duyunca şoke oldu

Doğu Demirkol'un sunduğu programın son bölümdeki konuğu şarkıcı Mustafa Sandal oldu. Mustafa Sandal ile Doğul Demirkol arasındaki makarna muhabbeti sosyal medyada gündem oldu. Makarnaya ödedikleri para şoke etti...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Doğu Demirkol'un sunduğu Alelade Show’un konuğu, sunucunun da yakın arkadaşı olan Mustafa Sandal'dı. Doğu Demirkol, Mustafa Sandal ile sık sık gittiği bir mekana tek başına gittiğinde makarnaya ödediği fiyatı açıkladı. Makarnanın fiyatı herkesi şaşırttı. 

Daha önceden sürekli Mustafa Sandal'la gittiği mekana pandemi başında tek başına giden ve yine makarna siparişi veren Doğu Demirkol, hesap gelince şaşırıp kaldığını söyledi. Çünkü daha önceden gittiklerinde hep hesabı Mustafa Sandal ödediği için makarnanın fiyatını bilmediğini açıkladı.

Doğu Demirkol konuşmasında "Bir makarna ısmarlıyor Mustafa ağabey gittiğimiz yerde, her gittiğimde yiyorum. Bir kere Mustafa ağabey yokken gittim, dedim ki 'beyaz trüflü makarna" hesap geldi. Rabbim! İki sene oldu, pandeminin başındaydık. 'Garson abi beni niye uyarmıyorsun?' dedim. Bu adama 30 tane ısmarlattım en az. Hakkını helal et" dedi.

İşte Mustafa Sandal ve Doğu Demirkol'un makarnaya ödediği para...