Dinçer Güner "Etki süresi 3 gün sürecek" diyerek herkesi uyardı: Güneş ile Mars arasında...

Yeni bir güne başlarken astrolojide de karışık bir gün bizleri bekliyor. Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Güneş ile Mars'ın güne damgasını vuracağını söyledi. İşte Dinçer Güner'in dikkat çeken o sözleri...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Ünlü astrolog Dinçer Güner, bugün Güneş ile Mars arasındaki kare açının etkin olacağını yazdı. Twitter'dan paylaşım yapan Güner bugün olması beklenenleri tek tek anlattı.

"ÇATIŞMALARA GİRMEYİN!"

Dinçer Güner, "Güneş ile Mars arasında kare açı oluşacak ve etki süresi 3 gün sürecek" diyerek özetlediği gökyüzü olayı hakkında sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Oldukça enerjik, hareketli ve bir o kadar gergin bir gün. Rekabet etmek, meydan okumak, harekete geçmek için koşullar uygundur. Bugün kendimizi hızlı bir şekilde motive edebilir, cesaret gerektiren işlerde başarı elde edebiliriz. Grupları yönetip, ekipleri doğru koordine edebiliriz. Bugün barış ortamlarının yaratılması zordur, bir şeyler çözüme kavuşacaksa bu kavga dövüş şeklinde olabilir. Bugün yaralanmalara, düşmelere, çarpmalara karşı dikkatli olunmasında yarar vardır. Kazalara, sakarlıklara yatkınızdır. Ateşli, kesici, delici aletleri kullanırken dikkatli olunmasında yarar var."

Yazının devamın haberimizin devamında...

Kaynak: Haber Global TV