Dinçer Güner “Aman dikkat!” diyerek uyardı: Etkisi 5 gün sürecek!

Ünlü astrolog Dinçer Güner, gökyüzünde yaşanan astrolojik olayları yorumladı. Güner, 14 Haziran Salı günü gerçekleşen Yay burcu dolunayı ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Koronavirüs pandemisi henüz ortaya çıkmamışken ünlü astrolog Dinçer Güner, katıldığı bir televizyon programında global bir salgın krizinden söz etmişti. Koronavirüs pandemisini bilmesiyle dikkatlerin üzerine çekildiği Dinçer Güner, sosyal medya hesaplarından bu kez 14 Haziran'da gerçekleşen Yay burcu dolunayı ile ilgili önemli yorumlarda bulundu. 

Astrolojik yorumlarıyla Türkiye'nin en başarılı astrologları arasında gösterilen Dinçer Güner, 14 Haziran Salı günü başlayan ve etkisi 5 gün sürecek olan Yay burcu dolunayını şöyle özetledi:

"Haziran ayının tam ortasında Yay burcunun başrolde olacağı bir dolunay yaşayacağız. Yay astrolojide özgürlük, inanç, hareket, seyahat, eğitim, akademik konular, neşe, umut, keşfetmek, spor, cesaret, felsefe, din, yabancılar ve uzak yerleri sembolize eder. Bu burcun gölge tarafları olarak da fanatizm, abartılı davranmak, hayır diyememek, verilen sözleri tutamamak, sorumluluktan kaçmak, boş vermek, dağınık olmak, patavatsızlık ve maymun iştahlılık sayılabilir."

Kaynak: Haber Global TV