Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu cezaevinde kavga etti: Gardiyanlar zor ayırdı

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından cezaevinde olan Dilan Polat'ın hastalandığı Sıla Doğu'nun ise bir mahkumla kavga ettiği iddia edildi. Gardiyanlar kavgayı zorla ayırırken Dilan Polat ise tek kişilik hücreye geçme talebinde bulundu.

Son Güncelleme:

Dilan Polat ve ailesi lüks yaşantılarından sonra cezaevi günleriyle merak ediliyor. Kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat ile kız kardeşi Sıla Doğu'nun cezaevinde kavgaya karıştığı iddia edildi.

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, Silivri'de örgüt suçlularının konulduğu 9 numaralı yüksek güvenlikli cezaevinde 30 kişilik koğuşta kalıyor.

Dilan Polat'ın beğenmediği için yemek yemediği ve çok sigara içtiği, bu yüzden bağışıklık sisteminin çöktüğü ortaya çıktı. Posta gazetesinin haberine göre, ağrıları nedeniyle doktora üç kez muayene olan Polat’a orta kulak iltihabı teşhisi konuldu.

YEŞİL REÇETELİ İLAÇLAR İSTEDİ

Tek kişilik hücreye geçme isteği kabul edilmeyen Dilan Polat'ın bütün gün koğuşta pijamayla dolaştığı, soruları cevapsız bıraktığı öğrenildi. Sıla Doğu'nun da psikiyatri servisine başvurarak yeşil reçeteli ağır antidepresan istediği bilgisine de ulaşıldı.

DİLAN POLAT'IN NE KADAR MAL VARLIĞI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat'ın ifadesinin tam hali ortaya çıktı. Şirketlerin muhasebesinden bilgisinin olmadığını söyleyen Polat, mal varlığı olarak sadece 1 ev ile 3 arabası olduğunu söyledi. Ancak Polat'ın mal varlığı listesinde 6 tarla, 2 konuk, 4 iş yeri olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber