Dilan Polat kısmi felç geçirdiğini açıkladı

Dilan Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu'ya öpüşme videosu nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'hayasızca hareket' suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Polat, "Dün kötü bir gündü. Kısmi felç geçirip 3 kez bayıldım" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme:

'Kara para aklama' suçlamasıyla girdiği cezaevinden çıkışını Beşiktaş'ta bir mekanda düzenlediği parti ile kutlayan Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu ile öpüştüğü video gündem oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından "hayasızca hareketler" suçlamasıyla açılan soruşturmada Dilan Polat ve Sıla Doğu gözaltına alındı. 

HAFTADA 3 GÜN İMZA ATACAKLAR

İki kardeş, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan Polat ve Doğu, adli kontrol uygulanması istenerek nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderildi. Hakim, Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında haftada üç gün, salı, perşembe ve pazar günleri kolluk biriminde imza atma yükümlülüğü getirdi.

“ANLIK SEVGİYLE YANAĞINDAN ÖPMEK İSTERKEN...”

Serbest bırakılan Dilan Polat, sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklama yaptı.

Yaşadığı sürecin kendisi için 'travmatik' olduğunu söyleyen Dilan Polat, "Kötü bir gündü dün. O an bir anlık sevgiyle yanağından öpmek isterken denk geldi" ifadelerini kullandı.

“UNUTULMAK İSTİYORUM”

Polat, "Ben iyi değilim. Çok ciddi travmalarım var. Ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum" diyerek yaşadığı psikolojik zorlukları dile getirdi. "Dün biraz kısmi felç geçirdim. 3 kere bayılmışım, çok zordu" diyen Polat, herkesten özür diledi.

Polat, toplumdan ve takipçilerinden yardım istediğini belirterek, "Unutulmak istiyorum, tek istediğim bu. Dışarısı çok zormuş" ifadelerini kullandı. Sağlıklı bir anne olma arzusunda olduğunu da vurgulayan Polat, "Lütfen artık normal hayatımı yaşayabileyim" dedi.

Sonraki Haber