Didem Soydan 'ezan' yorumuyla sosyal medyayı ikiye böldü

Sosyal medyada yaptığı yorumlar ve paylaşımlarla sık sık gündeme gelen model Didem Soydan, geçtiğimiz gün yaptığı sabah ezanı yorumuyla sosyal medyayı ikiye böldü.

Son Güncelleme:

Instagram hesabı üzerinden gündelik hayatına dair çok sayıda paylaşımda bulunan Didem Soydan, geçtiğimiz gün yaptığı ezan yorumuyla dikkat çekmişti. Soydan, sabah ezanı sesiyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: 

"Duyduğum en efsane ezan okunuyor"

"Nişantaşı'ndan bildiriyorum. Duyduğum en efsane ezan okunuyor. Tabiri caizse hoca döktürüyor. Meğersem böyle okunmalıymış. (İlk defa sabah ezanı duymadım. 'Efso duyarlara' çıkmaya çalışmayın, acımam paylaşırım) neyse, kötüsü ne kadar kulak tırmalıyorsa, iyisi de su gibi aktı. Hocam tebrikler. Ben, boğazım parçalanana kadar öksürmekle meşgul olduğumdan uyanığım haliyle."

Ünlü model, Instagram hesabının hikayeler bölümünde yaptığı paylaşımla konuşulmaya devam ediyor. Twitter'da gündem olan Soydan, sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar modele hak verirken, bazıları ise eleştirdi. İşte, Didem Soydan'ın paylaşımı hakkında yapılan yorumlar...


Sonraki Haber