Deniz Akkaya, Alişan'a yapılan eleştirilere tepki gösterdi: 'Herkes işine baksın!

Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmesinin ardından ilk kez sahneye çıktı. Alişan, sahne aldıktan sonra bazı eleştirilere maruz kaldı. Ünlü şarkıcıya destek ise Deniz Akkaya'dan geldi.

Son Güncelleme:

Koronavirüs nedeniyle 20 gün boyunca özel bir hastanede tedavi gören Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş temmuz ayında hayatını kaybetti. İki çocuk babası Selçuk Tektaş'ın ani ölümü ailesi ve dostlarını yasa boğdu.

Kardeşinin vefatının ardından zor günler geçiren şarkıcı, Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Sahnede duygusal bir konuşma yapan Alişan, ağlamamak için kendini zor tuttu. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Alişan'a destek mesajları yayınlarken, bazıları ise şarkıcıyı kardeşinin kırkı çıkmadan sahneye çıktığı için eleştirdi.

Deniz Akkaya bu konuda Alişan'ı destekledi ve şarkıcı hakkında yapılan eleştirilere isyan etti. 

“BIRAKIN ARTIK BU YALAN AHLAK BEKÇİLİĞİNİ...”

Akkaya, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu paylaşımı yaptı:

"Alişan dün sahneye çıkmış... Koca bir aile bakan, sorumlulukları olan insanlara yok 'Kırkı çıktı mı?' vs gibi saçma salak yorumlar yapıyorlar, hayırdır ya!? Artık işinize bakın!!!! Herkes işine baksın!! Ülkeyi mi sattı? Dolandırıcı mı? Bırakın artık bu yalan ahlak bekçiliğini..." diyerek tepke gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber