Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğününde rol çalan en şık 3 güzel

Merakla beklenen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğünü sonunda gerçekleti. Düğüne her ne kadar Özdemir'in gelinlikleri ve Koç'un ayakkabısı damgasını vursa da, davetliler de boş durmadı. İşte düğün gecesinin en şık 3 davetlisi...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç çiftinin, hayranları tarafından merakla beklenen düğünü gerçekleşti.  Ünlü çift nikah masasına oturdu. Yaklaşık iki yıl süren birlikteliklerini geçtiğimiz Haziran ayında gerçekleştirdikleri nişan ile resmiyete döken çiftin düğününe, sanat dünyasından da çok sayıda isim katıldı.

Gecede, oyuncu Demet Özdemir’in nikâh şahitliğini Gold Film’in sahibi, yapımcı Faruk Turgut, şarkıcı Oğuzhan Koç’un nikah şahitliğini ise ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı yaptı.

Düğünün en çok konuşulan detayı ise gelinlik modeli oldu.Törende 3 gelinlik giyen Demet Özdemir’in ilk tercihi,  Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı bir gelinlik oldu. Güzel oyuncu, daha sonra Nihan Peker’in özel olarak tasarladığı ikinci gelinliği ile göz kamaştırdı. Güzel oyuncu düğün sonrası gerçekleşen after partyde ise, Londra’dan Alexander McQueen’in son kreasyonundan özel bir kıyafet giydi. Demet Özdemir, düğününde giydiği gelinliklerden bir tanesini 15 milyon takipçisi arasından düğünü en yakın olan gelin adayına hediye edecek.

Oğuzhan Koç ise Papillone tasarımı bir smokin tercih etti. Özdemir ve Koç’un stil danışmanlığını Rutkay Öziş üstlendi. Çift ilk danslarını Zeki Müren’in seslendirdiği ‘Aklımda Sen Fikrimde Sen’ şarkısı ile yaptı.

Çiftin düğününde adete şıklık yarışı yaşandı. Peki gelinle damadı çıkarırsak kıyafetleri ve şıklıklarıyla düğüne damgasını vuran isimler kimlerdi? O 3 isim haberimizin devamında...

Kaynak: Diğer