Demet Evgar'ın kına gecesi... Karnı burnunda göbek attı!

İlk bebeğine hamile olan Demet Evgar, geçen günlerde 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yaparak gündem olmuştu. 6 aylık hamile olan ünlü oyuncu şimdi ise kına gecesi yaptı. Karnı burnunda göbek atan Demet Evgar'ın son hali gündem oldu.

Son Güncelleme:

Demet Evgar, işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile altı senedir devam eden birlikteliklerini 17 Mart'ta evlilikle taçlandırmıştı.

Pandemi nedeniyle aile arasında yapılan nikah töreninin ardından, Evgar-Babataş çiftinin düğünü dostlarının da katılımıyla yaz aylarında gerçekleşeceği öğrenilmişti.

İlk bebeğine hamile olan Demet Evgar, geçen günlerde 'baby shower partisi' yerine 'anneliğe geçiş kutlaması' yaparak gündem olmuştu. 6 aylık hamile olan ünlü oyuncu şimdi ise kına gecesi yaptı.

Karnı burnunda göbek atan Demet Evgar'ın o anları sosyal medyaya düşerek kısa sürede gündem oldu. Son haliyle dikkat çeken Evgar için "Hamilelik yakışmış" yorumları yapıldı.

"ANALIĞI, YARATIMI ONURLANDIRDIK"

Geçtiğimiz günlerde anneliğe geçiş kutlaması yapan Demet Evgar bu ritüelin “Anneliği ve doğurganlığı onurlandıran kadim bir Anadolu geleneği” olduğunu, ABD’den ithal baby shower yerine Anadolu’da yüzyıllardır yapılan bu geleneği yaşatmayı tercih ettiğini söyledi. Ünlü oyuncu, yapılan kutlamadan fotoğrafları sosyal medya hesabında da paylaştı ve altına şöyle yazdı: “Analığı, yaratımı; Mavi ile, kız kardeşlerimle, şarkılarla, dualarla, masallarla, danslarla onurlandırdığımız günümüz kutlu olsun.”

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber