Demet Evgar dudağından sokan arı için şarkı yazdı: İnsanmışcasına öpüşmeye başladım

Demet Evgar, sosyal medya hesabından kendisini iki kez arı soktuğunu ve merdivenlerden düştüğünü söyledi. Ünlü oyuncunun kendisini ısıran arı için şarkı yazması takipçilerini güldürdü.

Son Güncelleme:

Ünlü oyuncu Demet Evgar, dün Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştığı videolarda kendisini iki kez arı soktuğunu ve merdivenlerden düştüğünü söyledi.

Dudağı arı sokmasının ardından şişen Demet Evgar, "Botoks değil, dolgu yaptırdım. Bana normal geliyor. Bence gayet doğal oldu. Kendimi çok iyi hissediyorum. Seviyorum. Hoşuma gidiyor. Aynaya baktığımda kendimi mutlu hissediyorsam bence dudağımı böyle doldurmalıyım" sözleriyle içinde bulunduğu durumu ti'ye aldı. 

"SOPHIE MONK'A BİR ARI KADAR UZAĞIM"

Evgar bir sonraki paylaşımında, durumuyla takipçilerini gülümsetmeye devam etti. Avustralyalı model Sophie Monk'un da estetikli karesini koyup "Şu fotoya bir arı kadar uzağım" diye yazdı.

DEMET EVGAR'DAN ARIYA ŞARKI

Demet Evgar son olarak, kendisini sokan arı için şarkı yazdı. Teoman'ın Rüzgar Gülü şarkısının sözlerini değiştirerek söyleyen Evgar, 'Kır evinin verandasında küçük bir arıya rastladım. İnsanmışcasına öpüşmeye başladım. Ama bilmediğim bir şey vardı o insan değil bir arıydı. Poposundaki iğne artık dudağımdaydı" diyerek yaşadıklarını anlattı.

Sonraki Haber