Demet Akalın ve Selin Ciğerci'nin küslük nedeni belli oldu

Demet Akalın ve Selin Ciğerci'nin aralarının bozuk olduğu ortaya çıkmıştı. Ciğerci ve Akalın'ın gerçek küslük nedeni ortaya çıktı.

Demet Akalın, Selin Ciğerci'nin kına gecesinde olayların kahramanı olmuş ve yaşananlardan sonra ikilinin arası eskisi gibi olmamıştı. 2. Sayfa programının haberine göre, Selin Ciğerci düğünden sonra takı töreni görüntülerini dikkatle izledi. Ciğerci, çeyrek ve gram altın takan davetlileri tek kalemde silerken; tam altın ve beşi bir yerde takanları ise Instagram hesabının 'Hikayeler' bölümünden paylaştı. 


YİNE SAAT KRİZİ...

Demet Akalın'ın şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e aldığı saati iade etmesi ise Demet Akalın'ı çileden çıkarmıştı. Akalın, Selin Ciğerci'ye,"O saati geri aldım düğününde sana takacağım" dediği ortaya çıktı. Fakat Demet Akalın son anda o saati Selin Ciğerci'ye vermekten vazgeçti.

Selin Ciğerci o saat kendisine takılmayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve yakın arkadaşlarına bu durumu anlattı. Ciğerci'nin sözlerine sinirlenen Demet Akalın ise yakın dostunu tek kalemde sildi.

Sonraki Haber