Demet Akalın, Hadise'yi yine bombaladı: 'Yazık ona'

Hadise için "Koca yok, yalnız uyuyor" diyen Demet Akalın, bu sefer de Hadise'nin Instagram'da 10 milyon takipçiye ulaşmasına gönderme yaptı. Akalın, "Ay yazık ona günah valla. Ben araştırdım onu milyoncuk bile değil" diyerek yeni polemiğin ateşini yaktı.

Son Güncelleme:

Hadise için "Koca yok, yalnız uyuyor" diyen Demet Akalın, bu kez de şarkıcının takipçi sayısına eleştiri getirdi. Etiler'de görüntülenen Akalın, magazin muhabirlerine, Hadise'nin Instagram'da 10 milyona ulaşan takipçi sayısı hakkında bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. Akalın, "Ay yazık ona günah valla. Ben araştırdım onu milyoncuk bile değil. Bıraksın milyonu falan zaten kocası da yok milyonu da yok" diyerek polemiğin fitilini ateşledi.


HADİSE BU SEFER SESSİZ KALMADI!

Sosyal medyada 10 milyon takipçi sayısına ulaşan Hadise, son olarak rap parçası 'AYA' ile dans ettiği videoyu Instagram hesabının hikayeler bölümünde yayınladı. Paylaşımıyla eleştiri alan Hadise, eleştirilere Twitter hesabında cevap verdi. Hadise eleştirilere şöyle cevap verdi: 

"Kim ne derse desin ben istediğim dansı, istediğim zaman yaparım. SİZE NE? Kimse sizin sözde olan 'ahlak' ölçülerinize uymak zorunda değil! Dans ederek para kazanan insanlar var, siz televizyonlarda yaptığınız yorumlarınızla o insanları aşağılıyor ve üzüyorsunuz."

Sonraki Haber