Defne Samyeli kimdir? Defne Samyeli nereli, kaç yaşında?

Defne Samyeli sahne aldığı mekanda kalça dekoltesiyle dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim, basında yer alan haberlerin sonrasından merak konusu oldu. Peki, Defne Samyeli kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Defne Samyeli hangi okulda mezun? Kardeşi kimdir?

Son Güncelleme:

Defne Samyeli son dönem içerisinde kendisinden dokuz yaş küçük iş insanı Onur Arıkan ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündem konusu olmaya devam ediyor. Son olarak da sahne aldığı mekanda kalça dekoltesi ile de dikkatleri toplayan ünlü isim, basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Peki, Defne Samyeli kimdir? Defne Samyeli nereli ve kaç yaşında? Defne Samyeli hangi okuldan mezun? Defne Samyeli'nin kardeşi kimdir? İşte Defne Samyeli'nin hayatı, biyografisi ve haber spikerliğinden müzik sektörüne geçiş hikayesi...

DEFNE SAMYELİ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Defne Samyeli, 17 Mart 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Defne Samyeli'nin babası Haluk Samyeli amiraldir. Annesinin ismi ise Sendegül'dür. Çiftin ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Samyeli'nin erkek kardeş Suhan da kendisinden 1 yıl sonra doğmuştur.

Defne Samyeli, 1991 yılında katılmış olduğu güzellik yarışmasında üçüncü olmayı başarmıştır.

Ardından haberciliğe başlayan ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Samyeli, Tuncay Özkan yönetiminde olan Kanal D Ana Haber bülteninde haber sunuculuğu görevinde bulunmuştur. Samyeli, Kanal D Ana Haber bülteninde farklı haber sunuş tarzı ile uluslararası 2 ödüle layık görülmüştür. Samyeli, Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, ardından Show TV Ana Haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı da gerçekleştirmiştir.

2010 Mayıs ayından itibaren bir süre atv'de yayınlanan "Defne Her şey Bambaşka" isimli programı da sunmuştur. Milliyet Gazetesi'nde röportajlar yaparak köşe yazarlığı da yapan Defne Samyeli gazete ile 03 Ocak 2015 tarihinde yollarını ayırmıştır. Samyeli'nin 4 Temmuz 1994 tarihli "Tek Başına" isimli bir albümü de vardır.

2000 senesinde rahim ağzı kanserine yakalanan Samyeli, New York'ta ameliyat geçirip nekahati sonrası Türkiye'ye dönmüştür.

1.72 boyundaki Samyeli, 18 yaşından beri 50 kilo olduğunu belirtmişti.

DEFNE SAMYELİ HANGİ OKULDAN MEZUN?

Defne Samyeli; Boğaziçi Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü’nü kazanmış olsa da iş hayatının yoğun geçmesinden ötürü öğrenim hayatına devam edememiştir. Fakat yıllar sonra yatay geçiş yaptığı İş İdaresi Bölümü’nden mezun oldu.

DEFNE SAMYELİ'NİN KARDEŞİ KİMDİR?

Defne Samyeli'nin erkek kardeşi Suhan Samyeli 1973 yılında dünyaya gelmiştir. Bekar olduğu bilinen Samyeli, ablası Defne Samyeli ile olan benzerliği ile de dikkatleri üzerinde toplamakta.

Sonraki Haber