Dedikodu kazanı kaynıyor! Defne Samyeli ve Cem Yılmaz ayrılığıyla ilgili neler konuşuluyor?

Sanat dünyasının gözde çifti Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin ayrılık haberi magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. İşte, Nisan 2018'den beri aşk yaşayan ikilinin ayrılığı ile ilgili magazin kulislerinde konuşulanlar...

Son Güncelleme:

Cem Yılmaz ile bir buçuk yıldan beri aşk yaşayan Defne Samyeli, komedyenin filmi 'Kaçamak' ve '2 Arada'nın Zorlu PSM'deki galasına katılmayarak dikkat çekti. Samyeli'nin galaya katılmaması beraberinde ayrılık haberlerini getirdi.

İddialara göre, Defne Samyeli gala akşamı Bebek'in en popüler mekanlarından birinde kız arkadaşları ile birlikte olmayı tercih etti. 

Samyeli'nin, filmlerinin galalarına büyük önem veren Cem Yılmaz'a eşlik etmemesinin yanı sıra sosyal medya hesaplarında bugün vizyona giren 'Karakomik Filmler'in fotoğraflarını paylaşmaması da dikkat çekti.

Samyeli ve Cem Yılmaz ayrılığı ile ilgili dikkat çeken iddia ise Samyeli'nin 'kıskançlık' krizleri... İddialara göre; Samyeli, Cem Yılmaz'ın erkek arkadaşları ile bile baş başa görüşmesini istemiyordu.

İlişkinin bitmesine bu krizlerin neden olduğu konuşulanlar arasında...

CEM YILMAZ SESSİZ KALDI 

Cem Yılmaz galada "Defne Hanım nerede?" sorusuyla karşılaştı, cevap vermedi. İki gün önce Levent'teki evine girerken, önceki gün de Zorlu AVM'de alışveriş yaparken kendisine yine aynı sorular yöneltildi. Yüzü asılan Yılmaz sessiz kaldı. 

DEFNE SAMYELİ KAFALARI KARIŞTIRDI

Önceki gün Etiler'de görüntülenen Defne Samyeli, magazin muhabirlerinin "Cem Yılmaz ile ayrıldınız mı?" sorusunu cevapsız bıraktı. Samyeli, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" diyerek, kafaları karıştırdı.

Sonraki Haber