Dans videosuyla boşandığını duyurmuştu! Nursel Ergin ile Murat Akyer barıştı

Kanal D'nin 'Gelinim Mutfakta' yarışmasının sunucusu Nursel Ergin ile Murat Akyer, 6 ay önce boşanmışlardı. Nursel Ergin, eski eşi Murat Akyer ile barıştı. Eski eşlerden barışma sonrası ilk açıklamada da geldi.

Son Güncelleme:

'Var Mısın Yok Musun' yarışmasıyla adını duyuran sunucu Nursel Ergin, uzun yıllardır sunduğu yemek programlarıyla hafızalara kazındı. Ünlü sunucu 2017 yılında Murat Akyer ile evlenmiş ve 2023 yılında boşanmıştı. Şimdilerde ise boşanan çiftin yeniden barıştığı gündemde.

NURSEL ERGİN BOŞANDIĞI EŞİYLE BARIŞTI MI?

Nursel Ergin, eski eşi Murat Akyer'de boşandığını göz göze şarkı söylediği bir video ile duyurmuştu. O videosuyla çok konuşulan Ergin, şu açıklamayı yapmıştı: "Olan güzeldir. Maalesef sizin sevineceğiniz gibi konuştuğunuz gibi olaylar yaşanmadı. Ne Murat, ne ben birbirimizi üzmedik".

YENİDEN NİKAH MASASINA OTURMAYA YEŞİL IŞIK YAKTILAR

Geçtiğimiz gün Şevval Sam'ın konserine Murat Akyer ile birlikte katılan ünlü sunucu, eski eşiyle sarmaş dolaş görüntülendi. Akyer'le yeniden barışan sunucunun, yeniden evlenme sorusuna "İki ay önce barıştık. Daha fazla birbirimizin hasretine dayanamadık. Şimdilik çok güzel gidiyor. Yeniden evlilik neden olmasın?" dediği öğrenildi.

NURSEL ERGİN KİMDİR?

Nursel Ergin 43 yaşındadır. 

Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980'de İstanbul'da doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kızı oldu. Sosyal medyada sık sık merak edilen Bengü Çınar'ın babasının ismi basınla paylaşılmadı.

Nursel Ergin, "Var mısın Yok musun?" adlı yarışmayla tanınmıştır. Bu yarışma sayesinde hem samimiyeti hem içtenliği hem de esprili kişiliğiyle seyircilerin gönlünü kazanmış ve hayat hikayesiyle derinden etkilemiştir.

Nursel Ergin yarışmanın ardından Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat vermiştir. Diziden sonra, Mutfağım adlı yemek programıyla seyircilerle buluştu. Yemek programlarıyla dikkat çeken Nursel Ergin, 2015 yılında Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.

Nursel Ergin şu sıralar Kanal D’de yayınlanan Gelinim Mutfak’ta yarışmasının sunuculuğunu üstleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber