Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden Demet Akalın'dan Haluk Levent çıkışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden Demet Akalın, "Haluk Levent varken neden Demet Akalın davet edildi" yorumunu görünce "Cumhurbaşkanı hepimizin" diyerek tepki gösterdi.

Son Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde çocuk istismarı ve kadına şiddete karşı sosyal sorumluluk projesinde yer alacak şarkıcılar Hande Yener ve Demet Akalın ile görüşmüştü. Akalın, gerçekleştirdiği ziyaret sonrası kendisini Haluk Levent ile kıyaslayarak eleştiren bir kullanıcıya tepki gösterdi.

"SARAYA HALUK LEVENT DAVET EDİLMELİYDİ"

Akalın, son olarak kendisine "Saraya Haluk Levent davet edilmeliydi. Haluk Levent'in yaptığı çalışmalar yetkili bakanlıklar aracılığı ile geliştirilip büyütülmelidir. Binlerce Memuru ve milyarlarca bütçesiyle kamunun yapamadığını adam tek başına yapıyor" diyerek eleştiren bir takipçisine yanıt verdi.


"CUMHURBAŞKANI HEPİMİZİN!"

Hakkında yapılan yoruma sinirlenen Demet Akalın, "Ben çağrılmadım! Bizzat randevu aldım! Cumhurbaşkanı hepimizin! Hayırdır niye bu kadar rahatsız oldunuz? Artı Haluk Levent'i de ayakta alkışlıyorum. Ben elini cebine atamayan cimrilerden değilim. Bir kurum için bağış da toplamam! Her zaman Mehmetçiğin ve hasta bebeklerin yanındayım. Lütfen eleştirinizi yaparken ismimi kullanmayınız" cevabını verdi.


Sonraki Haber