Çukur 106. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı! Selim Koçovalı öldü mü?

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Ay Yapım'ın iddialı dizisi Çukur'da Selim Koçavalı öldü mü mü? İşte diziye dair tüm merak edilenler…

Son Güncelleme:

Çukur dizisi 105. son bölüm final sahnesinde Selim Koçovalı tuzağa düştü. Selim'in birlikte uzaklara gitmeyi planladığı ve yardım ettiği Cemil, Çağatay Erdenet'in adamı çıktı. Çağatay'a yakalanan Selim'i ise Cemil vurarak bayılttı.

Ekranların fenomen dizisi Çukur'un yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Perişan halde olan Yamaç, Efsun'a abisinin öldüğünü söylüyor. Peki Selim Koçovalı öldü mü? Öner Erkan Çukur'dan ayrıldı mı? İşte ayrıntılar…

ÇUKUR 105. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur dizisi 105. son bölümüyle 30 Kasım Pazartesi akşamı ekrana geldi. Çukur son bölüme Selim Koçovalı'nın sahnesi damga vurdu. Selim, bir türkü barda saz çalarken tanıştığı ve yardım ettiği Cemil'in ihanetine uğradı. Oğlu ve kızıyla vedalaşan Selim, Cemil ile birlikte uzaklara gitme planı yaptı. Ancak Selim'i arayan Cemil, Çağatay tarafından kaçırıldığını söyledi. Selim ise Cemil'i kurtarmak için tek başına verilen adrese gidince karşısında Çağatay Erdenet'i buldu. Çağatay'ın adamı olduğu ortaya çıkan Cemil ise Selim'in başına vurarak bayılttı.

SELİM KOÇOVALI ÖLDÜ MÜ?

Çukur'un 106. yeni bölümünden yayınlanan ilk sahnede ise Selim Koçovalı'nın öldüğü ortaya çıktı. Efsun'un Yamaç'ı uyarmak için geldiği sahnede Yamaç, abisinin öldüğünü söylüyor.

Cengiz'e ve Çağatay'a açıkça tehdit mesajı göndererek "Yamaç Koçovalı geliyor de, saklansınlar" diyen Yamaç'ın neler yapacağı merakla bekleniyor.

ÇUKUR 106. BÖLÜM İLK SAHNE

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber