Çok iyi bir dizi daha güme gitti! İddialı dizi resmen dibe demir attı!

Yerli dizilerin birçoğu kanalların yanlış stratejisi sonucu değerini bulamadan final yapıyor. Görünen o ki ne yapımcılar ne de kanallar akıllanmıyor... İşte şimdiden kurban olmasına kesin gözüyle bakılan o iddialı dizi...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Yaz dönemi yaklaşırken bekleneni veremeyen diziler bir bir biterken yepyeni diziler de yayınlandığını gördük. Bunların arasında çok iddialı diziler de vardı. Ancak yapılan büyük hatalar nedeniyle Türkiye'yi ekran başına toplamasına kesin gözüyle bakılan birçok dizi harcandı gitti.

Görünen o ki onların arasında bir yenisi daha katıldı. Peki hangi dizi bu? Bu diziye gelmeden önce bir stratejik hata sonucu final yapan ama dünyada fırtınalar estiren bir diziyi hatırlatalım. 

Türkiye'de bekleneni veremeyen Maraşlı dizisi yurt dışında büyük ilgi görmüş, çok sayıda ülkeden sipariş almıştı. Türkiye'de beklenen ilgiyi görmeyen dizinin yurt dışındaki başarısı üzerinde dizinin tekrar bölümleri Türkiye'de yayınlanmaya başlamıştı. 35'ten fazla ülkeye satılan Maraşlı o dönem Türk dizileri arasında ilk sırada yer almıştı.

Maraşlı'nın Türkiye'deki akıbetinin bir benzeri daha yaşanıyor. İşte o dizi ve detaylar haberimizin devamında.

Kaynak: Haber Global TV