Cezaevine ağlayarak gitmişti! Neslim Güngen koğuşta 'Hanımağa' oldu

Dilan Polat'ın ardından fenomenler soruşturması kapsamında gözaltına alınıp, tutuklu yargılanmasına karar verilen Neslim Güngen'in cezaevi hayatı dikkat çeken bir detayla gündeme geldi. Güngen'in koğuşta 'Hanımağa' olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme:

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden biri olan Neslim Güngen, lüks yaşamı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Ancak, kara para aklama soruşturması kapsamında gözaltına alınarak cezaevine gönderilmesi, onun hayatında köklü değişikliklere yol açtı. Güngen’in cezaevindeki hayatı gündeme geldi.

Neslim Güngen'in cezaevi günlerini Gazeteci Emrullah Erdinç, YouTube kanalında anlattı.

KOĞUŞTA 'HANIMAĞA' OLDU

Erdinç'in açıklamalarına göre; Neslim Güngen 'Dilan Polat gibi olmayacağım' diyerek cezaevinde güçlü durmaya çalışıyor. Yemekleri beğendiğinde yiyen Güngen yemekleri beğenmediğinde ise karnını kantinden doyuruyor.

3 ÖĞRENCİYE BURS BAĞLADI

Neslim Güngen koğuşundaki 3 üniversite öğrencisine sahip çıkarak hesaplarına para yatırıyor. Konu yayılınca ise Güngen koğuşta "hanımağa" olarak adlandırılmaya başlıyor. İnfaz koruma memurlarına da sorun çıkarmayan Güngen, cezaevine adeta detoks kampı gibi bakmaya gayret gösteriyor.

"SAÇINI BULAŞIK SABUNUYLA YIKADI"

Güngen'in cezaevi yönetiminden sadece telefon uyarısı aldığını açıklayan Erdinç, Neslim Güngen haftada bir olan telefonla görüşme hakkını ilk eşinden olan kızı Ecrin Aydın'dan yana kullanmak istediğini, kızından telefonu evde bulunan üçüncü kişiye vermesini istediğini ve o şahsa evdeki televizyonları satmasının talimatını verdiğini söyledi.

Sonraki Haber