Cemal Can Canseven kimdir?

Survivor Cemal Can Canseven'in hayatı, Survivor 2020'de şampiyon olmasının ardından yeniden merak konusu oldu. Adadaki performanslarıyla da ilgi çeken ve SMS yarışması sonucu birinci olan Survivor Cemal Can kimdir?

Son Güncelleme:

Survivor 2020'de büyük final gerçekleşti. Bu yıl Ünlüler-Gönüllüler olarak ekranlara gelen Survivor 2020 yarışmasında şampiyon belli oldu. Yaklaşık 5,5 aydır Dominik Cumhuriyeti'nde kalarak şampiyon olabilmek adına mücadele eden yarışmacılardan Barış ve Cemal Can arasında final heyecanı yaşandı. İstanbul'da düzenlenen canlı yayın ile finalistlerden Cemal Can ile Barış arasında yapılan SMS oylamsı sonucunda Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven oldu. Cemal Can Canseven'in sevenin hayatı yeniden merak konusu oldu.

SURVİVOR CEMAL CAN KİMDİR?

Cemal Can Canseven, 25 Mayıs 1995 İzmir'de doğdu. Cemal Can Canseven'in annesi Rizeli, babası ise Selanik göçmenidir. Cemal Can Canseven'in 2013 yılında üniversite hayatı başlamıştır. Cemal Can Canseven, İstanbul'da bulunan Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünde okumaktadır. 

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Survivor Cemal Can, üniversiteyi kazanmasıyla İstanbul'a yerleşti. Burada arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

Cemal Can, beraber videolar çektiği Damla Biliç’i üniversite yıllarından tanıyor. Şimdilerde DJ’lik yapan Cemal Can, Survivor yarışmasından önce hiçbir TV programında görülmedi.  
Cemal Can CanSeven çok sevilen ve takip edilen bir DJ’dir. Aynı zamanda hayatından hiç sporu çıkarmayan Cemal Can Canseven çok iyi bir koşucu ve yüzücüdür.

Sonraki Haber