Cem Yılmaz sosyal medyada isyan etti: Şu oyunu bırakın artık yahu!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından sert açıklamalar yaptı. Yılmaz, bir takipçisinin "Neden bu politik oyunlara geldin abi?" sorusuna, "6 yıl önce de 'Lan Gezi Parkına niye gelmedin' diyordunuz" şeklinde cevap verdi.

Son Güncelleme:

Cem Yılmaz sosyal medyada 34 bin takipçisi olan sahte hesaba ve onu takip edenlere tepki gösterdi. Yılmaz Twitter'dan yaptığı paylaşımda,

"Sosyal medyada şu şekil bir hesap üzerinden yayın yapan kişiyi takip eden 34 bin kişi ? Bunu neden yapıyor olabilir? Bu hesapta yazılanlar üzerinden devamlı şahsıma tepki gösterilmesi de cabası! Şu oyunu bırakın artık yahu! Çocuk gibi adamlarsınız valla....Ayıp.

Sorsan, zaten fikrini söyleyecek hatta işi ile sanatıyla zaten kendini ifade eden adamı, kaplama / ekleme / yapıştırma çaba ile politik olaylara monte edip kendi kendine hallenmek üzerine bir şey kurmuşsunuz... Gerçekten ibretle izliyorum. Neyse bugün sıra Athena Gökhan da zaten :)" ifadelerine yer verdi.

"BENİM MİLLETİMİ BÖYLE ŞEYLERLE OYALAYAN BİZİM MİLLETTEN DEĞİL"

Sosyal medyadan yaptığı açıklamada Beyaz TV'den de bir görüntü paylaşan Cem Yılmaz, kanala sert tepki gösterdi. Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "İlluminatiye şifreli gönderme diyor adam abi :)Ya dostlar sana bana değil bunlar masumu, safı, bir grup milleti kandırmak zekasını küçümsemek, aşağılamak değil de ne :) Size bir şey diyeyim mi benim milletimi böyle şeylerle oyalayan kesin bizim milletten değil! Kesin"

Açıklamasında, "halktan koptun" eleştirilerine de yanıt veren Cem Yılmaz, 

"Feribottaki garsonun, taksicinin filmini yapıyorum “halktan koptunnn jeeem “ diyo :)) Bir de filmini izlemiyor ha! Ama nereden buluyorsa “politik fikirlerimi” biliyor :) bak şu işe" dedi.

TAKİPÇİSİNE YANIT VERDİ: "LAN GEZİ PARKINA NİYE GELMEDİN?" DİYORDUNUZ

Sosyal medyadan, "Cem abi sen de bu politik oyunlara geldin abi. Fırsat verdin bunlara. Niye girdin ki bu politik işlere?" diye soran takipçisinin tweetini alıntılayarak,

"Canım nerede gördün beni a canım kardeşim... 6 sene önce, “lan gezi parkına niye gelmedin?" diyordunuz “gezici" diyor misal şimdi de bir kanal her gün :) Her gün bir şey buluyorsunuz. Valla sizi takip etmekte zorlanıyor insan. Bu kadar karmaşık mı ya sevmiyorum demek, izlememek yetmiyor mu?" yanıtını verdi.


Sonraki Haber