Cem Arslan kimdir? Cem Arslan Best FM'den ayrıldı mı?

Best FM, Ünlü radyocu Cem Arslan ile yollarını ayırdığını duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan Arslan, "Ben konuşmadan çok fazla duramam, en kısa zamanda yeniden görüşmek üzere." açıklamasında bulundu"

Son Güncelleme:

Radyocu Cem Arslan  Best FM ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Konuya ilişkin Best FM'den de açıklama geldi.  Cem Arslan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Yönetim kuruluna aldıkları yeni kararlarda başarılar dilerim. Ben 27 yıldır konuşuyorum; susmak için değil, konuşmak için varım. Beni 17 yıldır yalnız bırakmayan siz sevgili dinleyicilerime çok minnettarım. Ben konuşmadan çok fazla duramam, en kısa zamanda yeniden görüşmek üzere."

BEST FM'DEN AÇIKLAMA YAPILDI

Radyo kanalından yapılan açıklamada ise, "Best FM olarak 17 yıldır Cem Arslan'la sürdürdüğümüz birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırmış bulunmaktayız. Kendisine şimdiye kadar yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Best FM olarak yayınlarımızı her zaman olduğu gibi kaliteli yayıncılık ve tarafsızlık ilkesine bağlı kalarak sürdürmeye devam edeceğiz." denildi.

CEM ARSLAN KİMDİR?

25 Mayıs 1970'te İstanbul'da dünyaya gelen Cem Arslan radyocudur.
İlk ve orta öğrenimini Küçükyalı'da tamamlayan Arslan liseyi Kadir Has Lisesi'nde tamamlamıştır. Daha sonra Kadıköy'de bulunan Radyo Fener'de çalışmıştır. Radyo Fener'in satılması nedeniyle Cem Arslan o dönem, Kadir Çöpdemir'in başında bulunduğu Klas Radyo'da çalışmıştır.
Daha sonra Best FM'e transfer olan Arslan halen bu radyoda hafta içi her sabah, 06:45-09:00 arası Gazoz Ağacı, ve 18:00-20:00 saatleri arasında Gazor adlı radyo programını sunmuştur.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber