Can Yaman çileden çıktı! Kendisine hakaret eden takipçisini böyle ifşa etti

Oyuncu Can Yaman, sosyal medyadan kendisine küfürlü bir mesaj yollayan bir takipçisini ifşa etti. Yaman, 'Çok yazık' yorumunda bulundu.

Son Güncelleme:

İspanya'da son dönemlerde çok revaçta olan Türk dizilerini takip eden ve "Erkenci Kuş" ile "Dolunay" dizilerinde oynayan Can Yaman'a özel hayranlık duyan İspanyollar, Türk aktörü görmek için önceki gün Madrid havalimanına akın etti. Yaman'ı havalimanı terminalinde yaklaşık 2 bin İspanyol hayranı karşıladı.


Sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla Yaman'ın Madrid'e geleceğini öğrenen çok sayıda İspanyol, sabah erken saatlerde terminale gitti.

Madrid Barajas Adolfo Suarez Havalimanındaki birinci terminalin çıkışını dolduran Yaman'ın İspanyol hayranlarının, kalp şeklinde ve "Can" yazılı balonlar taşıdığı görüldü.

 O MESAJI İFŞA ETTİ

Son günlerde yurt dışında hayran kitlesinin yoğun ilgisine maruz kalan Yaman, Türkiye'den bir takipçisinin attığı mesajı sosyal medya hesabından ifşa etti. Yurt dışında gördüğü ilgiye ülkesinde inanılmamasına sinirlenen oyuncu, paylaşımına "Canım ülkemdeki birtakım insanların psikolojik durumu işte bu şekilde. Her gün böylelerine maruz kalıyoruz. Çok yazık..." notunu düştü.


Sonraki Haber