Camdaki Kız 9. Bölüm Full İzle - Sezon Finali

Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız'ın 9. bölümü 10 Haziran 2021 Perşembe günü yayınlandı. İşte Camdaki Kız dizisinin 9. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Camdaki Kız Sezon Finali izle.

Son Güncelleme:

Camdaki Kız dizisinin sezon finali olan 9. bölümü Kanal D'de 10 Haziran Perşembe günü yayınlandı.

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜMDE NE OLDU?

Nalan ve Sedat'ın düğün zamanı yaklaşırken köşkte ilginç olaylar olmaya başlıyor. Muzo, Nalan'ın içindeki iyi niyeti görüp ona destek olmaya devam ederken Nalan'ın annesi, kızının mutlu olamayacağını düşünerek düğün ile ilgili Muzo'ya şoke eden bir düşüncesinden bahsediyor. Feride Hanım, Muzo'yu arayarak düğünün yapılıp, yapılamayacağı hakkında konuşmak istediğini söylüyor. 

CAMDAKİ KIZ 8. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Muzo odasında fenalaşan Nalan’ı bulunca hemen doktor çağrılır. Böylece Koroğlu ailesi kendilerine yalan söylendiğini anlar. İpekoğlu ailesi, Nalan iyileştikten sonra bu durumu Koroğlu ailesine nasıl açıklayacaktır? Rafet ve diğerleri neler olduğunu anlamaya çalışır. 

Sedat'la aralarındaki ilişkinin bitmesini kabul edemeyen Cana, önce Nalan'la görüşmeye karar veriyor. Selen'in bu görüşmeden haberi olmadan Cana'yı uyarmış olması sonucu değiştirmiyor. Rafet ise durumu öğrenir öğrenmez Cana'nın evine gidiyor. Rafet, bu kez Cana'yı Sedat ve Nalan'dan uzak durması için tehdit ediyor. 

Düğün provası için gidilen balo salonunda Sedat ve Nalan romantik anlar yaşar. Her şey planlandığı gibi gitmektedir. Ancak Cana, onlara çok büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Cana bu son hamlesiyle düğünün iptal olmasını sağlayabilecek mi?

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KÜNYESİ

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’da; Biricik'in yanı sıra; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç,  Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in oyuncu kadrosunda yer alıyor.Dizinin senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor. 

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜM İZLE - SEZON FİNALİ

10 Haziran günü Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız dizisinin 8. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

CAMDAKİ KIZ 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Sonraki Haber