Çağatay Ulusoy’dan rekor anlaşma! Bölüm başı alacağı ücret 'yok artık' dedirtti

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan Eşref Rüya dizisiyle anlaştı. Son dizisi 'Gaddar'dan bölüm başı 2 milyon TL alan Ulusoy, yeni projesinde kendi rekorunu kırarak her hafta 3,5 milyon TL alacak.

Son Güncelleme:

Şimdilerde Netflix'te yayınlanacak olan Tam Bir Centilmen filmiyle seyirci karşısına çıkan oyuncu Çağatay Ulusoy, yeni sezon için de hazırlıklara başladı. Ünlü oyuncu yeni sezon kaşesini de yükseltti.

TÜM TEKLİFLERİ REDDETTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçen sene Ay Yapım'la Gaddar dizisi için bölüm başına 2 milyon TL'ye anlaşan Çağatay Ulusoy, yeni sezon için Tims&B ile el sıkıştı. Yurt dışı satışı yüksek olan oyuncuların başında gelen Ulusoy, Ay Yapım'dan İşgal Günlerinde Aşk, OGMPictures'dan Halef, Bozdağ Film'den TRT için çekilmesi planlanan mafya polisiye dizisi Bir Zamanlar İstanbul için aldığı teklifleri reddetti.

YENİ DİZİDEN SERVET KAZANACAK: BÖLÜM BAŞI 3,5 MİLYON TL

Çağatay Ulusoy, yeni sezonda "Eşref Rüya" dizisinde rol alacak. Senaristliğini Ethem Özışık'ın yaptığı dizi için Kanal D ile görüşmeye başladı. Ünlü oyuncu diziden bölüm başı 3,5 milyon TL alacak. Ulusoy bu teklifle kendi kaşesini de katlamış oldu.

Sonraki Haber