Büşra Pekin gibi 15 kilo vermek isteyenler tıklasın!

Televizyonda başlayan kariyerini hızla geliştirerek zirveye çıkan Büşra Pekin bunca koşuşturmacanın arasında 15 kilo vermeyi de başardı. Sırrını ise ilk kez açıkladı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Hayatımıza Çok Güzel Hareketler Bunlar ile giren Büşra Pekin, oyunculuk alanında kendini kanıtladı. Geçen yıllara rağmen başarılarına yenisini ekleyen güzel oyuncu sağlığını ve kilolarını da kontrol altına aldı. Son dönemlerde verdiği kilolar ile herkesi şaşırtan Pekin, nasıl 15 kilo verdiğini açıkladı. Özellikle kilo vermek isteyenlere 3 besinden uzak durun diyen Pekin, yeni haliyle beğeni topladı. 39 yaşındaki başarılı oyuncu verdiği kilolarla başka birine dönüştü.

Son zamanların en çok merak edilen ve aranan isimler arasında yer alan Büşra Pekin, tiyatro, sinema ve dizi projelerine tam gaz devam ediyor. En son merhum türkücü Dilberay'ın hayatını anlatan bir film projesinde oynayan Büşra Pekin son zamanlarda verdiği kilolarla gündeme oturdu.

39 yaşındaki güzel oyuncu nasıl kilo verdiğini açıkladı. Her hangi bir zayıflama operasyonu geçirmeyen Peki 3 maddede 15 kiloyu zayıflamanın sırrını verdi. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve formuyla da dikkat çeken Büşra Pekin, 3 besinden uzak durun diyerek fit vücudunu neye borçlu olduğunu sevenleri ile paylaştı. İşte Büşra Pekin'in 15 kilo vermesini sağlayan diyet...

Kaynak: Diğer