Buse Varol hamile mi? Alişan'ın eşi Buse Varol açıkladı!

Geçtiğimiz haftalarda ayrılık haberleriyle gündeme gelen Alişan ve Buse Varol çifti şimdilerde ise 3. çocuk haberleriyle anılıyor. 2. Sayfa canlı yayına bağlanan Buse Varol 3. çocuk konusunda açıklamalarda bulundu. Peki, Buse Varol hamile mi? İşte oyuncunun yanıtı...

Son Güncelleme:

Magazin dünyasının konuşulan isimlerinden Alişan ve Buse Varol çifti, ayrılık haberlerinin ardından 3. çocuk söylentileriyle gündeme geldi. Canlı yayına bağlanan Buse Varol hamile olduğu yönündeki haberlere, "Çocuklar daha çok küçük, iki çocuğu bir arada büyütmek çok zor. İş hayatına yeniden dönmeye hazırlanıyorum. Şu anda öyle bir şey yok" şeklindeki açıklamasıyla nokta koydu.

BUSE VAROL KİMDİR?

Oyuncu Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü’nde tamamladı. 2012’de Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan Buse Varol, yarışmadan sonra bir süre modellik yaptı ancak karine oyunculukla devam etme kararı aldı .”Tozlu Yollar” dizisiyle ilk dizi deneyimini yaşayan Varol, “Sevda Kuşun Kanadında”, “Arka Sokaklar”, “Şehrin Melekleri” ve “Kış Güneşi”, “Rüya” gibi pek çok dizide yer aldı.

“Payitaht: Abdülhamid” dizisinde “Mislimelek Sultan” karakterine hayat veren Buse Varol, kısa bir süre “Çok Tatlı” programının sunuculuğunu üstlendi.

BUSE VAROL EVLİ Mİ?

2019 yılında Alişan ile mutlu evliliklerinden bir erkek çocuk dünyaya getiren Buse Varol'un, hemen ardından 2021 yılında ise Elif adında bir kız evladı olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber