Buket Aydın'ın Koltuk programının konuğu Haluk Levent

Buket Aydın'ın Koltuk programının bu haftaki konuğu ünlü sanatçı Haluk Levent oldu.

Son Güncelleme:

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın'ın sunduğu Koltuk programının bu gaftaki konuğu, ünlü sanatçı Haluk Levent oldu

Programdan öne çıkanlar:

PANDEMİDE İŞSİZ KALAN MÜZİSYENLER ADINA NE SÖYLERSİNİZ?

Müzisyenler, sahne emekçiler, konserlerde, düğünlerde çalışanlar da var. 

MÜZİSYENLERE DESTEK ÇAĞRINIZ KARŞILIK BULDU MU?

İnsanlar sosyal mesafede bunca şey yapmasına rağmen, müzisyenler sosyal mesafeli bir şey yapsa ne olur? Bu nedenle biz Temmuz'a kadar Ankara'ya gidip konuşmak.

KURDUĞUNUZ 5 KİŞİLİK EKİP İLE MÜZİSYENLERE NASIL BİR ÇÖZÜM YÖNTEMİ BULDUNUZ?

Sağlık Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı ile görüşeceğiz. Çözüm bulabilir miyiz? Ankara'ya gitmemizi gerektiren konu bu. Hiçbir şey yapamasak bile bir şey yapmış oluruz. En azından denedik deriz. 

SAATLERDEKİ DEĞİŞİKLİKLER HALUK LEVENT'E GÖRE POLİTİK Mİ?

AHBAP çatısı altında olan biri olarak politik bir şeylerle gündeme gelmek istemeyiz. Onun dışında poltik olaylar önemli olmalı. Politik bakıyorum desem buna herkes farklı yorumluyacak. AHBAP başkanı olarak günlük politiklerden uzak durmaya çalışıyorum. Bu kararlar da umarım politik değildir. 

"PARTİ KUR OY VERELİM" DİYENLER OLDU MU?

Güzel işler yapanlar siyasete girmeli. Girelibilir, yapılabilir ama benim işim değil. Bir şey yapıyorsanız arkasında bir şey vardır algısı var. Siyasete girmek isteyen güzel insanların muhakkak siyasete girmesini isterim.

ALEYNA TİLKİ'NİN DESTEĞİNİ NEDEN ENTERESAN BULDUNUZ?

Pop müziğin içerisinde olan bir kızımız bunu yaptı. Kimse yanlış anlamasın pop müziğe dayatılan normlardan ötürü enteresan geldi. Aleyna beni aradı "Abi, bir şey yapmam lazım. Kenarımda para var ya da sahne kıyafetlerimi satayım" dedi. Ben de "Hayır, paran kenarda kalsın.Sahne kıyafetlerin olur" dedim. Peşinden Edis aradı bu çocuklar daha çok genç. Ve ardından daha uç noktadaki Ahmet Güvenç aradı.  Kıvırcık Ali'nin oğlu aradı ve bağlamasını bağışladı. 

NİL KARAİBRAHİMGİL SANATÇILARA GİTARINI BAĞIŞLADI

Haluk Levent canlı yayında gitarı daha fazla para verene satmak için kampanya başlattı

"Sevgili Nil Karaibrahimgil aradı. “Halukçum sahnede çaldığım gitarımı bağışlamak istiyorum. Fatura desteği yapılacak müzisyenlere desteğim olursa ne mutlu bana” dedi. Olmaz mı? Bal gibi olur! Evet dostlarım en yüksek fiyat veren kişiye bu gitar hediyemiz olacak! "

GİTAR CANLI YAYINDA 35 BİN TL'YE SATILDI

Levent gelen mesajı canlı yayında paylaşarak "Sevgili Erdem Tufan 35 bin TL verdi. "Haluk abicim gitar Nil’e yakışır ben konser biletimi isterim" dedi.  Hay hay kardeşim" diyerek gitarı 35 bin TL'ye sattı. 

HALUK LEVENT'İN ÖZEL HAYATI

Benim özel hayatım bunlar. Her an biriyle görüşüyorum. Bir yardıma muhtaç çocuğun annesinin telefonunu açmak zorundayım. Görüşmek zorundayım

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber