Bu halinden eser yok şimdi! Kadir Ezildi'nin eski fotoğrafları ortaya çıktı

Ünlü sunucu Kadir Ezildi, son dönemin yıldız isimleri arasında bulunuyor. Özel hayatıyla da merak konusu olan Ezildi'nin eski fotoğrafları ortaya çıktı. Ezildi’nin estetiksiz günlerine dair ortaya çıkan fotoğraflar görenler şaşkına evirdi. Bakın estetiksiz Kadir nasıl değişmiş...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Fox TV'de yayınlanan En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Günlük hayattan kesitleri sık sık paylaşan Kadir Ezildi samimi ve enerjik tavırlarıyla beğeni topluyor.

Özel hayatına dair açıklamalarda bulunmaktan çekinen Ezildi, Gökhan Çınar'ın YouTube'da yayınlanan Katarsis programında bu kuralı ilk kez bozdu. Programda samimi açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki Ezildi, babasıyla yıllardır görüşmediğini ve kendisinin ne yaptığına dair en ufak bir fikri olmadığını açıkladı. 

Kadir Ezildi, babasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Çok anlayışlı bir babam vardı. Asla geri kafalı değildi. Senin düşüncene saygı duyardı. Bazen bencillikleri vardı, yalan söylemeyeceğim ama çok da babama karşı kendimi beğendirmek zorunda hissetmiyordum. Babam erkek kardeşime çok düşkündü. Onun annesiydi o, babası değildi. Yani doğursa bu kadar sevemezdi..."

Ailesine dair özel açıklamalarıyla gündeme gelen Kadir Ezildi'nin eski fotoğrafları ortaya çıktı. En Hamarat Benim'in güler yüzlü sunucusu Kadir Ezildi'nin estetiksiz halini görenler şaşıp kaldı. Bakın estetiksiz Kadir nasıl değişmiş...

Detaylar haberin devamında...

Kaynak: Haber Global TV