Boşanma iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü! Arzum Onan'dan açıklama geldi

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin evliliğinde kriz yaşandığı ve boşanma kararı aldıkları magazin gündemine bomba gibi düşerken Arzum Onan'dan açıklama geldi. 27 yıldır örnek gösterilen bir evlilik sürdüren ünlü çift, peş peşe paylaşımlar yaparak iddialara cevap verdi.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

27 yıldır devam eden mutlu evlilikleri nedeniyle sanat dünyasında örnek gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin evliliğinde kriz yaşandığı ve boşanma kararı aldıkları iddiası gündeme bomba gibi düşerken, ikilinin hayranları söz konusu iddialar üzüldü. 

1996 yılında nikah masasına oturan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti 27 yıldır gözlerinden uzak bir şekilde evliliğini sürdürüyordu. Can adında bir çocukları bulunan çiftin aylardır aralarının bozuk olduğu ve boşanma aşamasında oldukları iddia edildi. 

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Muğla 1. sıra milletvekili adayı olarak açıklanan Mehmet Aslantuğ’un 27 yıllık evliliğinde son dönemde sallantılar olduğu belirtildi. Yakın çevresine psikolojik şiddet gördüğü söylenen Arzum Onan'ın aralık ayında Caddebostan'da yaşadıkları evden ayrılıp Göktürk'e yerleştiği ve boşanma davası açtığı iddia edildi.

Çıkan haberlerle ilgili Arzum Onan'dan bir açıklama geldi. Akabinde Mehmet Aslantuğ da Onan'ın açıklamasını destekleyen bir paylaşımda bulundu. 

İşte söz konusu iddialarla ilgili Onan ve Aslantuğ'dan açıklama;