Bodrum'a yardım göndereceğini söyleyen Demet Akalın'a Seda Akgül'den sert tepki

Ünlü sunucu Seda Akgül yangın bölgesine yarım göndereceğini açıklayan Demet Akalın'ı topa tuttu. Akgül'ün iddiası sosyal medyada gündem oldu.

Son Güncelleme:

Bodrum yangını için 20-25 bin TL'lik yardım ve ihtiyaç malzemeleri bağışlayacağını açıklayan Demet Akalın'a, ünlü sunucu Seda Akgül tepki gösterdi.

Ünlü sunucu Seda Akgül, Instagram hesabından paylaştığı videoda, Demet Akalın'ın hem videosunda kullandığı pırıltılı filtreye hem de yardım çağrısına sert çıktı. Akgül, "Ey Demet Akalın, gözyaşlarına pırıltı koymak nedir abicim, vatan millet için ağlıyorken... Ben sabah Star'da program yaparken engelli vatandaşlarımız destek isterdi. Demet Akalın hemen atılırdı, sonra ne oldu? Bir tanesi gelmedi!" diye konuştu.

“KAMYONUMUZ YOLA ÇIKACAK" DEMİŞTİ

Dün yangından etkilenen bölgelere 20-25 bin TL'lik yardım göndereceğini açıklayan Akalın, Instagram'dan yayınladığı videoda gözyaşlarına hakim olamamıştı. Şarkıcı, gönderisinde, "Soğuk su depolu kamyon bulmaya çalışıyorum. Birkaç yere telefon açtım ama... Sağ olsun Emrullah'la ben de 20-25 bin TL'lik malzeme alıyoruz. Köpek maması, yanmaz ayakkabı, pil birkaç bir şey daha... Yarın kamyonumuz Bodrum'a yola çıkacak..." ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber