Bir Yeraltı Sitcom'u 4. Bölüm İzle

Hasan Can Kaya'nın başrolünü oynadığı Bir Yeraltı Sitcom'u dizisinin 4. Bölümü 9 Nisan 2021 Cuma günü Exxen'de yayınlandı. İşte Bir Yer Altı Sitcom'u dizisinin 4. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. Bir Yeraltı Sitcom'u 4. Bölüm İzle.

Son Güncelleme:

Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan ve Ezgi Gör'ün başrollerini paylaştığı Bir Yeraltı Sitcom'u dizisinin 4. Bölümü Exxen platformunda yayınlandı.  Dizinin yeni bölümleri her cuma yayınlanacak. 

Aralarında 1 Erkek 1 Kadın'ın da bulunduğu birçok projede senaristlik yaptıktan sonra ilk kişisel projesi Konuşanlar adlı orijinal talk show konsepti ile dikkat çeken senarist/komedyen Hasan Can Kaya'nın yeni dizisi Bir Yeraltı Sit-Com'unun yapımcılığını Hap Yapım üstlendi.

Yönetmenliğini ise Sultan San ve Nezih Helvacıoğlu yapıyor. Başrollerini Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan ve Ezgi Gör’ün paylaştığı Bir Yeraltı Sit-com’u’, İstanbul’un Güngören semtinde yaşayan dar gelirli YAYA ailesinin hikâyesini anlatıyor.

Konusu:

İstanbul’un Güngören semtinde dar gelirli ailesiyle yaşayan ve günün birinde komedyen olmak isteyen Hasan Can Kaya’nın hayalleriyle, hayatın gerçekleri birbirine karışıyor. Bir Yeraltı Sit-com'u yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN'de.

BİR YERALTI SİTCOM'U 4. BÖLÜM İZLE

Bir Yeraltı Sitcom'u dizisinin 4. bölümünü tek parça halinde izleyebileceğiniz link.

BİR YERALTI SİTCOM'U 4. BÖLÜM FRAGMANI

Sonraki Haber