Bir dizi daha erken final tehlikesiyle karşı karşıya! Kanal için karar vakti

Galerinin tamamı için tıklayınız


Televizyon Gazetesi'nin haberine göre Fox TV’de Salı akşamları ekrana gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisini takip edenler için endişeli bir süreç başladı! Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Kılıç, Sumru Yavrucuk, Sarp Apak ve Gökçe Eyüboğlu’nun rol aldığı dizi, bir süredir reytinglerindeki düşüş nedeniyle final korkusu yaşanıyor.

Bu dizi için aynı iddia daha önce de ortaya atılmıştı. Dizinin senaryosunda yapılan köklü değişikliklerle düşen reytinglere müdahale edilmeye çalışıldı. Bir nebze de olsa başarı sağlandı. Dizideki zaman atlaması, bazı oyuncuların ayrılışıyla birlikte yeni isimlerin gelmesi de Evlilik Hakkında Her Şey dizisini biraz olsun canlandırdı.

Ancak her hafta endişeli bir bekleyişle gelen reytingler, kanalı tam olarak mutlu edecek durumda değil. Yine de dizi için verilen şans ve hem oyuncuların hem senarist ve kamera arkasındaki diğer ekibin çabalarıyla dizi bugüne kadar geldi.

Ancak son haftalarda ortalamanın altında reytingi ile Evlilik Hakkında Her Şey dizisi için tehlike çanları yeniden çalmaya başladı!

Maalesef dizi hiçbir kategoride ilk 10 içine girmeyi başaramadı. Bu sonuçlara bakılınca, izleyicisi için can sıkıcı bir durum olsa da kanalın dizi için final kararı alma endişesi daha da büyüyor! Bakalım Fox TV, dizi için biraz daha bekleme kararı alacak mı, yoksa ani bir final kararı mı gelecek?

Kaynak: Haber Global TV