Bir dizi daha başlar başlamaz bitti: Final yaptı, kimse izlemedi

Galerinin tamamı için tıklayınız

ATV'de şimdilik İçimizdeki Ateş ve Gül Masalı dizisi, reytingleriyle kanalın devam ettirdiği yapımlar. Ancak Sevmek Zamanı dizisi için ne yazık ki final kararı alındı!

İlhan Şen ve Deniz Işın’ın başrolünde yer aldıkları dizi, tanıtımlarıyla ilgi çekmişti. Pazartesi akşamları ekrana gelen dizi, beklenen ilgiyi toplayamadı. Reytingleri düşük gelen dizi için kanal daha fazla beklemeden bitirilmesine karar verdi!

Bu akşam (18 Temmuz) ekrana gelecek olan 5. bölüm ile birlikte Sevmek Zamanı dizisi ekrana veda ediyor! Geçtiğimiz yaz, Burcu Özberk ile Aşk Mantık İntikam dizisinde oynayan İlhan Şen, romantik komedideki performansı ile sevilmişti. Dizi, reytingleri yüksek gelince sezonda da devam etmişti. Ancak bu kez tahminler tutmadı!

Deniz Işın da özellikle Sefirin Kızı dizisiyle büyük bir çıkış yakalamıştı. Oyuncu, başarılı performansı ile beğeni topluyor. Fakat Deniz Işın ve İlhan Şen’in başrolünde yer aldıkları Sevmek Zamanı, beklenen reytingleri alamadı! Bu da kanalın erken final kararını getirdi… Yaz dizilerinden ilk fire veren de atv oldu!

Firuze ile Kağan’ın yarım kalan aşkı için diziyi takip edenler bu karardan hiç mutlu değil! Sevmek Zamanı’na biraz daha şans verilmesi görüşündeler. Ancak bu eleştiriler, ne yazık ki kararı değiştirmiyor! İlhan Şen ile Deniz Işın’ın uyumu ve partnerliği, dizinin sadık izleyicileri tarafından beğenilmişti. Bu nedenle erken veda izleyiciyi üzen bir gelişme oldu… (Televizyon Gazetesi)

Kaynak: Haber Global TV