Berna Laçin'den flaş Kenan Işık sözleri: "Belki de Allah kurtardı demek lazım"

Usta oyuncu Kenan Işık'ın vefat ettiği haberinin alınmasının ardından bir dönem aynı dizide oynadığı oyunculardan Berna Laçin de Haber Global'e konuştu. Laçin, usta oyuncunun özellikle son döneminin çok zor geçtiğini ifade ederek, "Belki de Allah kurtardı demek lazım" diye konuştu.

Son Güncelleme:

2014 yılında spor salonunda geçirdiği kaza sonrası 10 yıllık yaşam mücadelesini kaybeden usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın vefatı sanat camiasını derin hüzne boğdu. Işık ile Belalı Baldız dizisinde birlikte oynayan oyunculardan Berna Laçin, duygu ve düşüncelerini Haber Global'e anlattı. Laçin haberi aldıktan sonra büyük bir şok geçirdiğini ifade ederek, "Ne olursa olun insan beklemiyor. Çok üzgünüm, eşinin büyük gayretleriyle uzun zamandır bu mücadeleyi sürdürdü Kenan abi. Çok talihsiz bir kaza geçirmişti, hiç olmayacak bir şey. Ama işte hayat bazen böyle şeyler oluyor. Bu süreç çok zor bir süreç. Ben teyzemde de yaşadım o yüzden belki de Allah kurtardı demek lazım. Allah yerinde dinlendirsin diyorum, ailesine de sabır diliyorum. Her zaman şefkatli yumuşacık sesiyle hatırlayacağım onu seyircilerimiz gibi. Çünkü dinlemeye doyulmaz bir sesi vardı ve bu çok doğal ve kendindendi. Bunun için bir çaba sarf etmesine gerek yoktu onun" şeklinde konuştu.

"HİÇ SESİNİ YÜKSELTTİĞİNİ GÖRMEDİM"

Kenan Işık'ın her zaman çok sakin olduğunu belirten Laçin, "Ben hiç Kenan abinin sesini yükselttiğini görmedim. Her zaman yumuşacık, en büyük krizleri bile sükunetle karşılardı. Ve hep nezaketiyle hatırlarım. Çok iyi bir çalışma yaptık. Kenan abi, Gülben ve benim aramda hiçbir zaman bir tatsızlık yaşanmamıştır Şu anda bu güzel anılar kaldı ben de" dedi.

Berna Laçin haberi Filenin Sultanları'nın olimpiyat maçını izlediği esnada aldığını da sözlerine ekledi, "İnsan yine de beklemiyormuş böyle bir şeyi" ifadesini kullandı.

Dilan Polat'tan cezaevi yorumu: Kahvesi çok farklıydı Sanatçı Murat Evgin "Şehit" türküsünü söyleyen çocuklarla buluştu Engin Polat'ı karşılamaya gelen Dilan Polat'tan ilk açıklamalar Fenomen Nihal Candan'dan kardeşi Bahar Candan'a: Engin Polat çıktı sen de çıkacaksın Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu, "Adalet tecelli ettiği için, mutluluktan uçuyorum" Dilan Polat: "Enerjim geliyor enerjim"