Berkay ile Eren Hacısalihoğlu arasında 'Sevgilime nasıl dokunursun!' tartışması

Şarkıcı Berkay'ın 3 hafta önce bir gece kulübünde yaşadığı olay magazin gündemine bomba gibi düştü.

Son Güncelleme:

Şarkıcı Berkay 3 hafta önce Arnavutköy'de bir gece kulübünde sahne aldı. Berkay sahneden inip yerine oturmak üzerindeyken popçu Alya ile yaşadığı olay ise gerilimi tırmandırdı.

Berkay'ın geçmiş dönemde Alya'nın sesini çok beğendiği ve albüm konusunda yardım etmek istediği ortaya çıktı. Alya ise Berkay'ın istediği mekanlarda sahneye çıkmak istemediği için aralarındaki ipler koptu. Berkay, Alya'ya bu olaydan sonra hakaret içerikli mesajlar gönderdi. Aynı mekanda karşılaşınca gergin anlar yaşandı.


"NE OLUYOR? NEDEN DOKUNUYORSUN KIZA?"

 2. Sayfa programının haberine göre; 3 hafta önce Arnavutköy'de sahne alan Cansu Kurtçu, mekanda Berkay'ı görünce sahneye çağırdı. Berkay sahnedeyken, geçmişte onunla sıkıntı yaşayan popçu Alya, oyuncu sevgilisi Eren Hacısalihoğlu'na Berkay'ın kendisine gönderdiği hakaret dolu mesajları gösterdi.

Berkay sahneden inerken Alya'nın sırtına dokunmasıyla, Eren Hacısalioğlu çileden çıktı. Eren Hacısalihoğlu 'Ne oluyor? Neden dokunuyorsun kıza' dedi. İkili arasında şiddetli bir tartışma yaşandı.

Eren Hacısalioğlu ise Berkay ile tartışırken, "Onun derdi başka. Alya'yı daha önceden de rahatsız etti" ifadelerini kullandı.

Aralarında sözlü kavga çıkan Berkay ve Eren Hacısalioğlu'nu ayırmak için mekanda bulunan insanlar da devreye girdi.

Bu olayın ertesi günü ise mekanın sahibinin iki ünlü ismi arayarak barış sağlamalarını istediği de ortaya çıktı.

Eren Hacısalioğlu'nun hem Berkay'ın attığı mesajlardan hem de Alya'nın sırtına dokunmasından dolayı ikili arasında barış sağlamadığı da konuşulanlar arasında.

POPÇU ALYA KİMDİR?

Aslen Slovenyalı olan Alya, 28 Mayıs 1983 tarihinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Konservatuar mezunu olan Alya, klasik müzik üzerine flüt eğitimi aldı. Avrupa’da dereceler aldıktan sonra Türkiye’ye döndü. Rising Star yarışmasına katıldı ve herkesi kendisine hayran bıraktı. Oyunculuk eğitimi de alan Alya, Cem Yılmaz ile reklam filminde oynadı.

Öğretmen Kemal dizisinde rol aldı. Kariyerinin ilk başlarında İngilizce şarkılar yazan Alya, daha sonra Türkçe şarkılar seslendirmeye başladı.

Sonraki Haber