Beni etkilemez demeyin! Astrolog Dinçer Güner herkesi uyardı: Bu duygular yüzünden zor duruma düşebilirsiniz!

8 Haziran günlük burç yorumları ünlü astrolog Dinçer Güner'den geldi. Sosyal medya hesabından öngörülerde bulunan Güner, "Ay tüm gün Kova burcunda seyahat edecek" dedi ve bu gökyüzü olayının günlük hayatımıza etkisini tek tek anlattı.

Son Güncelleme:

Ünlü astrolog Dinçer Güner, merakla beklenen paylaşımını yaptı. Twitter hesabından günlük burç yorumlarında bulunan Güner, "Ezber bozmaya hazır mısın?" başlıklı yazısında bakın neler anlattı.

İşte, Dinçer Güner'in Twitter paylaşımı;

"Bugün yeniliklere, yeni koşullar, yeni gelişmelere oldukça açık olabileceğimiz bir gündeyiz. Farklı, sıra dışı, orijinal, marjinal konulara daha rahat bir şeklide çekilebiliriz. İçinden çıkamadığımız durumlar var ise ters köşe/bambaşka yollar deneyebiliriz. Kalabalık gruplarla takılmak, arkadaşlarla organizasyonlar yapmak, vakit geçirmek için idealdir.

Duygusal/hassas bir gün değil aksine duygular soğuk, katı ve mantıklı düşünme zamanıdır. Özgürlük ihtiyacımızın tavan yapacağı bir gün, kısıtlanmalara gelemeyiz, kural /ezber bozan bir gündeyiz. Entelektüel konulara ilgi artabilir. Evimizde, iş yerimizde elektronik-elektrikli cihazlarla sorun yaşama potansiyelimiz çok yüksektir. Gün içinde elektrik çarpma durumuyla karşılaşabiliriz, elektrikli aletleri kullanırken dikkat. Vücutta elektrik yüzü çok fazla olabilir, bu yüzden arada toprakla temas etmeyi ihmal etmeyin. Negatif yanı kibir, ukalalık, dengesiz duygular yüzünden zor duruma düşülebilir.

Özellikle bugün bacaklara masaj yaptırmak için süper bir gündür, selüliti önleyici masajlar özellikle. Özellikle tansiyon problemleri olanlar ekstra dikkat etsinler, bugün kan vermek, değerleri ölçtürmek için uygun bir gündür. Bacakla ilgili sıkıntılar, baldırlarda bacaklarda çarpma, morarma, varis sıkıntısı oluşabilir dikkat."

Kaynak: Haber Global TV