Başrol oyuncusu bulunamayan dizinin çekimleri başladı!

Galerinin tamamı için tıklayınız

Teşkilat dizisinin yapımcısı Tims&B Productions hala Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek erkek oyuncu arayışında. Bu yapım şirketi için çok ciddi bir yük çünkü Ertuğrul, Serdar karakteriyle çok sevilmiş ve dizinin ayrılmaz bir parçası haline gelmişti. Ertuğrul’un yerine gelecek ismin Serdar karakterini unutturmak gibi zor bir görevi var.

Bu arada kısa süre önce, en son Adı Sevgi dizisinde izlediğimiz Yunus Emre Yıldırımer’in yeni sezonda Teşkilat’ta rol alacağı iddia edildi. Ancak resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bu iddia Yunus Emre Yıldırımer hayranlarını heyecanlandırmak için yetti.

Dizi dünyasına Hatırla Sevgili ile adım atan Yunus Emre Yıldırımer, Güz Gülleri, Fatih Harbiye gibi birçok yapımda rol aldıktan sonra altı sezon boyunca devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandırdı. Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ani bir şekilde sona erince Yıldırımer yine ATV’de yayınlanan Adı Sevgi isimli dizide başrolde oynadı. Ancak reytinglerde başarısız olan dizi 11. bölümde ekranlara veda etti.

Kaynak: Haber Global TV