Başrol oyuncularının ayrıldığı atv dizisi reyting kurbanı oldu!

Ekran yolculuğuna iddialı başlayan, uzun bir süre reyting listelerinde zirveden inmeyen sevilen bir diziden final haberi geldi. Başrol oyuncularının ayrılmasının ardından hedeflenen başarıyı gösteremeyen dizi 140. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Ekranlardaki yaprak dökümü bitmiyor. Reyting listelerinin belirleyici olduğu dizi dünyası hızla değişmeye devam ediyor. Bazı dizilerin ekran macerası sadece 3-5 bölüm sürerken, bazı dizilerse ekranlara veda etmek için sezon sonunu bekliyor. 

REYTİNGLERDE HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADILAR

Kalp Yarası, Kanunsuz Topraklar, Kırmızı Oda, Kıbrıs Zafere Doğru, Misafir, Son Nefesime Kadar, Annemizi Saklarken ve Sen Çal Kapımı gibi dizilerin son bulmasına sebebiyet veren reyting sonuçları bir dizi için daha yolun sonunun görünmesine neden oldu. 

Ekran yolcuğuna büyük umutlarla başlayan ve uzun bir süre reytinglerde birinci olup yayınlandığı güne damga vuran dizi adım adım finale yaklaşıyor.

Yasak Elma'nın ardından en çok başrol oyuncunun ayrıldığı proje olarak da bilinen dizi 140. bölümüyle hayranlarına veda edecek. 

Başrol oyuncularının ayrılmasının ardından hedeflenen başarıyı gösteremeyen dizinin setinde de gerginlik yaşandığı gündeme gelmişti. 

Detaylar haberin devamında...

Kuruluş Osman'da akılları karıştıran ölüm! Ünlü oyuncu diziye veda etti

Rakipleri ipini çekti! İddialı başlayan dizi finale gidiyor

Kaynak: Diğer