Başarılı sunucu Dilara Gönder, 'Ne Haber'in sürprizini açıkladı

Yepyeni, haber temalı yarışma programı Dilara Gönder ile Ne Haber yakında Haber Global ekranlarında başlıyor. Başarılı sunucuyla sadece haber bilgisinin sınandığı yarışma programını konuştuk.

Son Güncelleme:

Bir süre ekrana ara veren Dilara Gönder, Haber Global'de yayınlanacak olan 'Dilara Gönder ile Ne Haber' ile geri dönüyor.

Haber Global'in yeni yarışma programının tempolu ve eğlenceli geçeceğine işaret eden ünlü sunucu, 'Dilara Gönder ile Ne Haber'in sürpriz bölümünü de Haberglobal.com.tr'ye açıkladı. 

“Dilara Gönder ile Ne Haber” yarışma programı fikri nasıl ortaya çıktı?

Ekranlarda bu tarz, farklı bir iş yapmak istiyordum. Üstüne böyle bir teklif geldi. Ben de farklı, özgün ve istediğim tarzda bir proje olduğuna inandığım için içinde olmak istedim.

İzleyicileri nasıl bir yarışma bekliyor?

Bir haber kanalında olması gerektiğini düşündüğümüz, arşivlerimizdeki unutulmayan haberlerden, günümüz manşetlerinden yola çıktığımız bir yarışma olacak. Her bölüm 4 yarışmacı benimle beraber yarışacak. Her sorunun temeli gündemden ya da arşivden bir habere dayanıyor. Haber deyince çok ciddi bir yarışma da gelmesin akıllara. Tempolu, çok keyifli ve eğlenceli geçecek. 

Ne Haber yarışmasına kimler katılabiliyor?

Haber takip etmeyi seven, bu konuda iddialı olan herkes katılabilir. 

Yarışmada sürpriz konuklar, yarışmacılar da olacak mı?

Yarışmamızın videolu soru bölümü var. Her bölüm ekranlardan tanıdığımız ünlü bir isim yarışmacılara kendisiyle ilgili birer soru soracak

Bir süre ara verdikten sonra ekrana döndünüz. Haber Global'de olmak nasıl bir duygu?

Açıkçası açıldığından beri takip ettiğim bir kanal. Sanırım son zamanlarda en çok izlediğimiz haber kanalı da ayrıca. O yüzden içinde yer almak tabii ki iyi hissettiriyor

Ekrandan uzak olduğunuz dönemde neler yaptınız?

Annelik.  2019'da oğlum dünyaya geldi. Çok şey öğrendiğim ve deneyimlediğim bir zamandayım.

Başka projeleriniz de var mı?

Şu anda bütün konsantrasyonum yeni yarışma programımızda.

Sosyal medya ve takipçilerinizle aranız nasıl?

Açıkçası 3-4 ay öncesine kadar çok da aktif değildim. Ancak son zamanlarda daha çok vakit geçiriyorum. Sanırım bir şekilde içine çekiliyoruz.

YARIŞMAYA NASIL BAŞVURABİLİRİM?

Dilara Gönder ile Ne Haber yarışma programına başvurmak için bu linkteki formu doldurabilirsiniz. 

'Dilara Gönder ile Ne Haber' yakında Haber Global'de. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber