Banu Parlak, Dilan-Engin Polat'ın tahliye kararını sosyal medyadan böyle duyurdu: "Çok mutluyum çok!"

Banu Parlak, güzellik merkezinin kurşunlanması davasından tahliye olan Dilan-Engin ve Sezgin Polat'ın tahliye kararını sosyal medyada yorumladı. Parlak, çektiği videoda "Çok mutluyum çok" dedi.

Son Güncelleme:

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'a ait güzellik merkezinin 1 Ekim 2023 tarihinde saat 02.00 ve 04.30 sıralarında motosikletli şüphelilerce kurşunlanması olayına ilişkin davada "azmettirme" suçundan yargılanan Dilan-Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ı tahliyesine karar verilmişti. Adliye koridorunda açıklama yapan Banu Parlak, ardından durumu takipçileriyle Instagram hesabından çektiği video ile paylaştı. Parlak videosunda, "Diğer dükkanımı kurşunlayanlar tutuklular. Çok mutluyum çok!" diye konuştu.

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı kaza sonrası ilk kez böyle görüldü Aydemir Akbaş'ın şakayı gerçek sandığı anlar: "Aziz Yıldırım mı burada?" Verdiği dekolte ile dünya gündemine düştü Tehditlerle dövülen Mika Raun'dan açıklama geldi Wanda Nara'nın yeni klibi sosyal medyayı salladı: Çırılçıplak çimlere uzandı Tekirdağ'da Eypio ve Koç rüzgarı! Sevenlerini coşturdular