Babil'de dikkat çeken mesajlar! Sosyal medyada yorum yağdı

Star TV'nin sevilen dizilerinden Babil, dün akşam yayınlanan son bölümündeki güncel hayata yönelik mesajları ile dikkatleri çekti.

Son Güncelleme:

Babil dizisinin, dün akşam yayınlanan 10'ncu bölümünde dikkat çeken sahneler ekrana yansıdı. Dizinin başrol oyuncularından 'Ayşe' karakterini canlandıran Aslı Enver'in kaybolan kız kardeşi için endişelendiği sahnedeki sözleri büyük yankı uyandırdı. Özellikle kadın cinayetlerine dikkat çeken sahne, sosyal medyada binlerce yorum aldı.

KADIN CİNAYETLERİNE VURGU YAPTI

Heyecan ve duygu dolu sahnelerin eksik olmadığı bölümde, kız kardeşinin kaybolduğunu öğrenen Ayşe, bir anda deliye döndü. Kardeşi Buse'nin başına bir şey geldiğini düşünen Ayşe'yi sakinleştirmeye çalışan Komiser Sedat ise ne dese başarılı olamadı.


Kardeşinin başına bir şey gelmesinden korkan Ayşe; 'Kadınları plazaların tepesinden atıyorlar, kadınları evlerinin önünde bıçaklıyorlar' diyerek çok önemli bir konuya dokundu.

Halit Ergenç'in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular; Aslı Enver (Ayşe), Birce Akalay (İlay), Mesut Akusta (Süleyman), Nur Fettahoğlu (Eda) ve Ozan Güven (Egemen) başrolleri paylaşıyor.

Sonraki Haber