Babasını kaybeden Sıla, konserinde içini döktü

28 Kasım'da babasını kaybeden ünlü sanatçı Sıla Gençoğlu, dün akşam İstanbul'da verdiği konserde dinleyicileri ile sohbet etti, içini döktü.

Son Güncelleme:

28 Kasım'da babasını kaybeden sanatçı Sıla Gençoğlu, dün akşam verdiği İstanbul konserinde seyircilere adeta içini döktü.

Zor günleri atlatmaya çalıştığı söyleyen şarkıcı "Sahnede sizinle aramızda kurduğumuz bağ tamamen sizinle bu duyguları paylaşmak bölüşmek üstüne. Biraz birbirimizden yük almak üstüne" dedi.

Seyircilere içini döken Sıla, "Sizlerle birlikte olduğum için çok memnunum. Hayatın akışında biliyorsunuz dünyaca şey yaşıyoruz. Türlü duygular, türlü başımıza gelenler. Sahnede sizinle aramızda kurduğumuz bağ tamamen sizinle bu duyguları paylaşmak bölüşmek üstüne. Biraz birbirimizden yük almak üstüne. Yine böyle olacağına gönülden inanıyorum. Dertleşeceğimiz, güleceğimiz şahane bir akşam olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Dans görüntüleri yayınlandı: Çağatay Ulusoy ve Selin Şekerci... Justin Bieber'ın eşi ünlü model Hailey Bieber hamile Mehmet Ali Erbil'den "yok artık" dedirten hareket! Lokantaya gitti... Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti! Mezarı açılıp otopsi yapılacak Sertap Erener'in yaptırdığı estetikler şaşırttı "Rahmi Koç Küba gecesine eşlik etti" iddiası gündeme bomba gibi düştü! Miami sanılan yer...